Fönsterrenovering Stockholm - fönster som nya igen

Dags att byta fönster till er BRF i Stockholm? Att fönstren tar stryk är långt ifrån konstigt då de hela tiden utsätts för naturliga attacker i form av regn, kyla och starkare solsken. Det innebär att en fastighet dels kan upplevas som väldigt sliten och mindre attraktiv och dels också att en massa energi försvinner. Äldre, slitna fönster låter kall luft komma in och varm luft åka ut - vilket givetvis är ohållbart sett till uppvärmningskostnader.

Således - ett fönsterbyte? Inte direkt. Det man först bör undersöka är möjligheterna för en fönsterrenovering i Stockholm. Om det är möjligt att genomföra en fönsterrenovering i Stockholm så finns det alltid ett värde i att välja detta alternativ. Dels så får ni fönster som är som nya och dels så får ni det till en bråkdel av kostnaden vad nya fönster - oavsett modell och material - skulle kosta.

En fönsterrenovering kan innebära att fönstren skrapas, tätas och målas om, att alla beslag byts ut, att gammalt trä byts ut mot nytt samt att man även byter ut glasen mot glas med ett lägre U-värde. Det senare ger i sin tur ett mindre energiläckage och därmed också lägre kostnader. Baserat på detta: kontakta alltid ett företag inom fönsterrenovering i Stockholm som första steg.

Välj rätt företag för en fönsterrenovering i Stockholm

Det finns en del att tänka på i samband med att man ska välja företag för en fönsterrenovering. Priset varierar mellan olika företag - och tyvärr så gör även kvaliteten på jobbet detsamma.

Se till att ta in offerter från olika företag och se till att dessa kommer och besöker er BRF - hur ska de annars kunna räkna på en kostnad? Nästa steg är att kontakta referenser och då gärna andra BRF och fastighetsägare i liknande storlek som er förening. Var noga med detta!

Se även till att se över exempelvis erfarenhet och rutin då sådan är ovärderlig i sammanhanget - och som kan ge ett både effektivare och bättre jobb. En fönsterrenovering i Stockholm är definitivt ett bra val - men det är det bara om ni väljer rätt företag. Ta er tid att undersöka innan ni skriver ett avtal. Läs mer om fönsterrenovering på den här hemsidan: fönsterrenoveringstockholm.nu

8 Nov 2022