Försköna ditt hem med hjälp av en golvläggare

Att börja från grunden är något som vi alla – i olika sammanhang – fått förklarat för oss och som gäller som något enbart positivt och som är användbart inom i stort sett alla områden och situationer. Det här gäller även i ditt hem!

Det vi tänkte titta lite närmare på här gäller nämligen den stora trend om inredning som kommit under senare år och där vi en större omfattning väljer att renovera, förändra och försköna i våra hem.

Något som naturligtvis har en förklaring i att det blivit billigare att göra så. Ska du exempelvis göra om i ditt hem så kommer du att kunna anlita en professionell yrkesman för detta – en snickare, en målare, en rörmokare eller en plattsättare – och dra av 30% av den totala arbetskostnaden på din deklaration och få summan tillbaka på din skattsedel. Detta enligt det generösa rot-avdraget och naturligtvis så har detta kommit att öppna många plånböcker och att denna skattesubvention ligger bakom många renoveringar går inte att förneka.

Vi säger här att du ska renovera i ditt hus – men du vet inte riktigt vart du börja; allt du vet är att du på ett snabbt sätt vill nå en förändring. Du har kollat att du är berättigad att använda rot-avdraget genom att logga i på Skatteverkets hemsida och frågan är här: vart ska jag börja – vilken yrkesman ska jag anlita?

En golvläggare är den första du ringer

Ja, och här går vi tillbaka till textens början: du ska börja från grunden och du ska anlita en golvläggare. Golvet är nämligen något som kan förändra ett helt boende och genom att låta en golvläggare lägga ett nytt sådant så kan du på ett effektivt – och prisvärt – sätt få ett nytt hem.

Många glömmer tyvärr bort golvet – det ligger där och man tar det för givet; men faktum är att det påverkar mer än vad man tror och att en golvläggare ofta är det första numret man ska ringa om man tröttnat på sitt boende och vill få till en nystart rent estetiskt.

Märk väl här – en golvläggare behöver inte lägga in ett helt nytt golv; det kan räcka med att han slipar dina befintliga och då kommer du väldigt mycket billigare undan. Kort sagt, börja från grunden vid din renovering och ring en skicklig golvläggare i den stad du bor i. Här kan du läsa mer om golvslipning

22 Nov 2016