Golvslipning gör dina slitna golv nya och fräscha

Har du brädgolv och parkettgolv som sett sina bästa dagar? Vill du få ett lyft i hemmet och göra en hållbar förändring? Då ska du slipa dina slitna trägolv. De behöver inte bytas, bara slipas.

Bor du med gamla trägolv? Bara att säga grattis! Det fina med trägolv är att de har många liv. De kan se slitna och tråkiga ut, till och med ha små skador. Men med en golvslipning tar man bort det översta skiktet och kommer ner en bit till friskt virke och golven blir som nya. Sedan kan man välja olika golvbehandlingar för att de ska hålla sig fina. Har man inte slipat golv tidigare bör man vända sig till fackmän. Erfarna golvslipare gör jobbet och du kan räkna med ett lyckat resultat.

Nyslipade golv - ett lyft för hela rummet

Du kanske har målat eller tapetserat väggarna, målat dörrfoder och andra snickerier, men golvet är slitet och fult. Det gör att hela intrycket dras ner och kontrasten blir stor mot det nya. Anlita golvslipare som slipar dina golv till nyskick. ROT-avdrag får du på arbetskostnaden. Det är både smart för miljön och för plånboken att ta hand om de golv man redan har. Du kan också få råd om vilken golvbehandling som är bäst för just ditt golv. Det finns många olika slags efterbehandlingar, och vilken man väljer beror lite på hur utsatt golvet är. Man kan också välja behandlingar som gör golvet antingen mörkare eller ljusare. Valet är ditt. Läs mer om golvslipning på denna sida: https://www.golvslipningsollentuna.se/ 

11 Nov 2020