Hur ska man tänka om man ska renovera en lägenhet i Stockholm?

Vad är egentligen smartast när man ska renovera lägenhet i Stockholm? Att välja något diskret och intetsägande eller att ta ut svängarna lite extra i hemmet?

Smaken är som baken sägs det. Ett mycket målande uttryck men ack så intetsägande när det kommer till att bestämma hur man ska renovera lägenhet i Stockholm. Med tanke på att en större renovering kostar en slant vill många att valen man gör gällande inredning ska vara de rätta. Men hur vet man egentligen vad som är en riktigt bra renovering i Stockholm?

Ska man spela sina kort säkert och köra på något klassiskt? Ett vitt kök. Vita väggar i badrummet, grå klinkers och golvvärme. Svagt bruten vit färg på alla väggar och ekparkett. Eller vill stockholmarna se något lite mer personligt? Ett hem med många spännande detaljer eller iögonfallande material?

Viktigt att veta vem man ska renovera lägenheten för

Den kanske mest avgörande aspekten när det kommer till att renovera lägenhet i Stockholm är att klura ut vem man gör det för. Är det för sin egen skull? Då ska man välja material och färger man själv vill ha runt sig och som man tycker är riktigt snygga.

Renoverar man däremot på spekulation, med förhoppningen att inom den närmaste tiden sälja sitt hem för en bra slant – då bör man koppla på förnuftet en smula. Ett hem som man tänker sälja kan med fördel renoveras på ett sätt som gör det attraktivt för många olika köpare.

17 May 2023