Komplett badrumsrenovering i Göteborg

En badrumsrenovering i Göteborg är en stor investering som blir bäst om den planeras noga. Men det är också viktig att man anlitar skickliga hantverkare.

En badrumsrenovering kostar en hel del men det går ändå att hålla kostnaderna nere genom att inte välja de allra exklusivaste materialen. Ibland kan man också hitta restpartier av kakel som säljs ut billigare. Men det kan också vara rea på blandare och badrumsporslin som ska utgå ut sortimentet. Planerar man bara renoveringen i god tid brukar det går att spara pengar.

Ett badrum håller länge men för att man ska slippa problem med tätskikt och rör som läcker måste man anlita certifierade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Detta är också ett krav som försäkringsbolagen ställer för att hemförsäkringen ska gälla vid eventuella vattenskador i badrummet. Det är därför viktigt att man är noga med att kontrollera att hantverkarna har rätt certifiering.

Smidigare och billigare badrumsrenovering med totalentreprenad

Vid en badrumsrenovering i Göteborg brukar det vara billigare att anlita ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad och som har badrumsrenovering som sitt specialområde. Detta eftersom de kan rita, planera och bygga badrummet, samt riva ut det gamla badrummet. Vill man kan de även komma med förslag på material och inredning.

Man ska heller inte glömma bort att man också kan använda sig av rotavdraget när man renoverar badrummet. Att välja totalentreprenad gör också att badrumsrenoveringen går mycket snabbare. Detta eftersom byggföretaget har plattsättare, målare, snickare, vvs-installatör och elektriker med våtrumscertifikat inom företaget.

6 Oct 2022