Linjemålning sätter streck för styrelsens ständiga samtal om parkeringsplatserna

Linjemålning löser styrelsens problem med eviga diskussioner om storleken på parkeringsplatserna. Sätt streck för bråket med några enkla streck på marken.

Du som sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening har säkert märkt att de allra minsta frågorna kan växa till riktiga gräl. Det gäller sannerligen också för de tajta parkeringsplatserna som föreningen förfogar över. Uppstår det ännu en diskussion på föreningsmötet om var gränserna går mellan parkeringsplatserna vet du kanske inte vad du tar dig till. Avgår från styrelsen?

Men självklart finns det en lösning på det här problemet. Och det är inte svårare än att rita lite streck på marken. Du ska dock se till att fixa en permanent lösning som inte kan ändras av de boende. För det finns ingen hejd på vad folk kan ta sig till i jakt på lite bredare parkeringsplats på någon annans bekostnad.

Linjemålning sätter gränser för gränslösa parkeringsbråk

De du behöver kontakta är ett företag som utför linjemålning av till exempel vägar och gator. Om någon i styrelsen råkar arbeta för kommunen kanske ni till och med kan få ett bra pris genom honom eller henne – kommunen lär nämligen vara en storkund hos de firmor som gör de här linjemålningarna. Tänk bara på vad mycket streck det är på gatorna.

Så om du inte redan gjort det, ring och beställ en ordentlig uppmärkning av föreningens parkeringsplatser redan i dag. Det kommer inte få slut på bråken i föreningen, men åtminstone kan ni sluta tjafsa om just det här.

28 Jun 2022