Poolskydd sparar tid och pengar

De som har pool har troligtvis svurit någon gång över allt skräp som hamnar i denna. Ett sätt att slippa det problemet är att skaffa ett bra poolskydd.

Poolen var det bästa Anders köpt. Det var så skönt att slippa ungarnas tjat om att åka till stranden i tid och otid. De älskade poolen och hade ofta kompisar på besök för att hänga vid poolen och softa som dom kallade det. En riktigt lyxig tillvaro då hans fru Maria servade dem med saft och bullar.

Anders och frun hade även de vänner på besök och körde barbeque och poolparty. Men det fanns en sak som var väldigt frustrerande. Det var allt gräs och alla löv som hamnade i vattnet. Givetvis var det han som fick städa men så snart han var klar kom en vindpust och så var det kört igen.

Poolskydd – en bra idé

En dag får han därför nog och sätter sig i bilen för att köra till ett företag som säljer poolskydd. När han kommer dit får han hjälp av en duktig försäljare då det inte är helt lätt att veta vad han bör köpa. Företaget säljer likadana pooler som han har hemma och vet därför precis vad det ska vara.

En stund senare är han på väg hem, lycklig över att ha utfört sitt uppdrag. Pooltäcket hade han inte med sig utan skulle få det hemkört några dagar senare. När poolskyddet kom på plats och några dagar har gått inser han att han inte behövt använda håven på länge. Livet har blivit så mycket enklare.

5 Sep 2022