Säker och ekonomisk arbetsmiljö med rätt golv i Göteborg

Med ett golv som är fel kan du lägga din energi på fel områden under din arbetstid. Nu finns det sätt att få tåliga och hållbara golv som samtidigt är snygga och ger dig en säkrare arbetsplats.

Trots att betonggolv är mycket tåligt och hållbart är det inte alltid det bästa alternativet på ett företag eller en industri i Göteborg. Det är ett golv som obehandlat suger åt sig alla vätskor och skapar fläckar som är svåra att ta bort. Och om du målar det så har det en tendens att med tiden slitas så att betongen kikar fram igen. Men nu finns det andra alternativ som gör att du kan få alla fördelarna av betongen men också slippa alla nackdelar.

Ett golv på golvet

För att kunna få en yta som är mycket tålig kan du välja att lägga en yta av epoxi ovanpå ditt betonggolv. Det är ett sätt att få en mycket tålig yta som du dessutom kan anpassa efter de förutsättningar som du har på arbetsplatsen. Genom att skräddarsy ditt epoxigolv i Göteborg kan du få en yta som tål de vätskor som du arbetar med, och som du riskerar att någon gång spilla på golvet. Du kan även få ett golv som säkerhetsmässigt och utseendemässigt svarar på det som du önskar dig. Det kan gälla en helt glansig yta eller en yta som är mer halkvänlig. Varför inte slå på stort och välja ett färgstarkt golv?

31 Mar 2021