Stålstomme för små och stora projekt

Välj en stålstomme nästa gång du ska bygga eller montera. Stål är ett ekonomiskt och hållbart material som dessutom är bra för miljön. Ett smartare val alltså.

Oavsett om du planerar ett stort eller litet bygge kan en stålstomme vara ett smart val. Många idrottshallar, lagerlokaler och maskinhallar är byggda med hjälp av stålstommar eftersom det är ett smidigt sätt att bygga. En stålstomme går att anpassa efter projektets behov och är nästan som en stor byggsats med flera olika komponenter.

Om du byggde med lego, mekano eller liknande som barn vet du hur smidiga och anpassningsbara byggsatser kan vara. Att bygga med stålstomme är nästan samma sak. Med stålbalkar i flera storlekar, perforerade delar och smarta lösningar går det snabbt att montera en stålstomme.

En stålstomme har flera fördelar

En stålstomme är inte bara smidig att montera, det finns andra fördelar med stålstommar också. Stål är ett lätt material. Dessutom är det i princip underhållsfritt, och det är mer miljövänligt än vissa andra material. På grund av att stål är mycket lättviktigt, trots att det är hållbart och tåligt, är frakt och montering av materialet inte några problem.

På grund av materialets egenskaper behöver du inte efterbehandla din stålstomme med bekämpningsmedel eller miljöfarlig färg. Det gör att byggnaden kan användas direkt efter montering och att du inte behöver oroa dig över återkommande underhåll. Stål går dessutom att både återvinna och återanvända, vilket är bra för miljön och jordens resurser. Ett smart val för både dig, ditt projekt och miljön, helt enkelt!

Mer information om stålstomme hittar du på stålstomme.se.

15 Feb 2023