Vad är det här med betonghåltagning i Uppsala?

Betonghåltagning i Uppsala kan gå till på olika sätt. Vad som görs beror på vad du som kund behöver ha för resultat. Det kan ju definitivt variera mycket.

En betongborrning görs när du vill ha hål i din betong för att lägga ner rör. Det kan behövas när du ska ha dit el, eller ventilation med för den delen. Du kan få hål med en tjocklek av 5 centimeter och mer. De flesta borrar tar alla material, oavsett om det är 20 eller 1000 mm i tjocklek.

Golvsågning är en teknik som det är lämpligt att använda när du vill ta upp hål för trappor. Men det är lika effektivt när det gäller att få till rännor eller schakt som ska ligga i betong. En riktigt bra och fungerande metod med andra ord.

Betonghåltagning för andra syften

Betonghåltagning är till för att göra hål och stora öppningar. Den bästa metoden för så stora hål är att använda sig av väggsågning. Du kan ta dig igenom både granit och tegel med den metoden. Kanske vill du göra betonghåltagning för att sätta in en dörr eller port.

Vajersågning är en teknik som är näst intill ljudlös. Trots det kan den göra hål i betong! Är inte det alldeles fantastiskt? När man tar till vajersågning handlar det nästa uteslutande om att få till ett alldeles runt hål, kanske för en trappa. Denna metod kan också vara riktigt bra när man vill såga på fri hand i berg.

20 Aug 2022