Välj ett nyckelfärdigt hus

Är egenritat hus en dröm bör man tänka på att det är ett tidskrävande projekt. Önskas ett hus relativt snabbt kan ett nyckelfärdigt hus vara ett smidigare val.

Bea och Alex hade köpt en tomt och nu letade de med ljus och lykta efter det perfekta huset. Vilket inte var enkelt när de två hade olika idéer om vad som var perfekt. Någonstans hoppades de ändå att allt skulle falla på plats när de såg huset med stort H.

De ville båda starta en familj när allt var klart. Trots att Bea längtade kunde hon inte ge med sig i frågan om nyckelfärdiga hus. Hennes enda ord var aldrig. Alex hade visat henne flera typer av hus men det det var tvärstopp. Det var dags för Alex att göra en liten kupp.

Drömhuset var ett nyckelfärdigt hus

En av hans vänner hade nämligen byggt ett sådant hus som var helt fantastiskt. Där fanns både smarta lösningar och snickarglädje. De bestämde att Alex och Bea skulle komma förbi med förevändningen att Alex skulle hjälpa till med ett datorproblem. Så när de var på väg hem från jobbet hade han sagt att de skulle svänga förbi vännen och att det skulle gå snabbt.

Kompisens sambo bjöd på fika och tjejerna började prata hus. Bea fick en rundvisning. När Alex och vännen kom för att ta en kopp kaffe berömde hon huset. Sa att hon kunde tänka sig ett liknande. Kompisen sa, man kan inte tro att det är ett nyckelfärdigt hus. Beas ansiktsuttryck just då var obetalbart.

16 Jun 2022