Vem lägger ditt nya golv?

Att välja nytt golv är roligt. Planera för framtiden och fundera över material och vad som kan passa bäst. Bara du vet hur din familj fungerar och vad du vill uppnå. Men vem ska lägga golvet?

För de allra flesta av oss kommer golvbyten bli aktuellt ett antal gånger under livet. Många golv är hållbara och tåliga men förr eller senare brukar de flesta golv bli alltför fula och slitna för att göra ägaren glad. Eller så tröttnar man helt enkelt på ett golv som är gammalmodigt på helt fel sätt. Alla mönster, färger och material passar inte alla.

Där vissa ser problem ser andra möjligheter, och vice versa. De flesta av oss är tveksamma till exempel när det gäller kombinationen kök och trägolv med tanke på fukt men för andra fungerar det utmärkt. Vissa önskar klinker medan andra gärna väljer vinylgolv.

Underlag och material

Ett golv av klinker kan inte läggas på samma sätt som ett trägolv, det säger sig självt. Det material du väljer för ditt nya golv avgör också underlaget och metoden. Planerar du exempelvis att också installera golvvärme i samband med golvläggningen ökar komplexiteten lite till. Det är alltså bäst att lyfta luren och ringa golvläggaren.

Proffsen vet, och det de vet kan de omsätta i handling oerhört snabbt. Det som tar två veckor för dig tar dem två dagar. Och de gör det snyggt och korrekt och resultatet blir hållbart. Du får ett golv som håller och som smeker dina fötter dagligen i åratal. Hitta mer info om golvläggning här: golvläggarehuddinge.se

29 Jan 2021